Şehit Yakını Olan Okul Müdürümüz Serdar VURUŞKAN'a  Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Şehit Yakını Olan Okul Müdürümüz Serdar VURUŞKAN'a Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı ziyaret

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitlerimiz anısına Atatürk Ortaokulu öğrencileri , okulumuz müdürü şehit yakını Serdar VURUŞKAN'ı ziyaret ederek Şehidimiz Musa VURUŞKAN hakkında kendilerinden bilgiler aldılar. Serdar Vuruşkan, öğrencilerilere anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti. Okul Müdürümüz Serdar VURUŞKAN  vatanseverlik,  millet olma bilinci , değerlerimiz ve şehitlik mertebesi hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Atatürk Ortaokulu öğrencilerine bu anlamlı ziyaretlerinden ve farkındalıklarından ötürü teşekkür ederiz. Vatan için canını feda etmiş tüm Aziz Şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun.

13.12.2023 81

13-12-202313-12-2023