Gölbaşı Harmanlı Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde örnek olarak sunulan bir okul olmaktır. Araştıran,sorgulayan, üreten,değişime açık , kendini ve çevresini olumlu yönde değiştiren ve geliştiren, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren ve bir üst öğrenime onları hazırlayan bir kurum kültürü oluşturmak.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:15
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 0 - YOK
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ-FUTBOL-BADMİNTON-VOLEYBOL-BASKETBOL-ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK PROJE BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006

Telefon - 505 277 76 78

WEB - https://golbasiharmanliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mimar Sinan Mah.Toki Cad. NO16

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Kasaba

Adres - Mimar Sinan Mah.Toki Cad. NO16

Ulaşım Okulumuz geçici olarak gölbaşı merkez Toki de prefabrik binada eğitim öğretime devam etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE