Şehit Kardeşi Olan Okul Müdürümüz Serdar VURUŞKAN'a Gölkent Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Gazi ve Şehit Yakınlarının ziyaret edilmesi kapsamında;  Şehit Musa VURUŞKAN'ın kardeşi  olan okul müdürümüz Serdar VURUŞKAN'a  Gölkent Ortaokulu Müdürü Yusuf UÇAR,Müdür  Yardımcısı İbrahim AYTEN ve öğrencileri okulumuz müdürü Serdar VURUŞKAN'ı ziyaret ederek Şehidimiz Musa VURUŞKAN hakkında kendilerinden bilgiler aldılar. Serdar Vuruşkan, öğrencilerilere anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti. Okul Müdürümüz Serdar VURUŞKAN  vatanseverlik,  millet olma bilinci , değerlerimiz, şahadet ve şehitlik kavramları hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Gölkent ortaokulu idarecilerine ve öğrencilerine bu anlamlı ziyaretlerinden ve farkındalıklarından ötürü teşekkür ederiz. Vatan için canını feda etmiş tüm Aziz Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun.

16.09.2024 12

16-09-202416-09-202416-09-202416-09-202416-09-2024