ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEKLERİ TANIYOR

19.03.2024 31

Okulumuz Meslek Tanıtım Kulübü Danışman Öğretmeni Murat BAL koordinesinde öğrencilerimize "Eczacılık" mesleği tanıtıldı.

Meslek tanıtım etkinliğinin öğrencilerin gelecekte meslek seçimleri konusunda yol gösterci olduğunu belirten Harmanlı İlkokulu ve Ortaokul Müdürü Serdar Vuruşkan: “Sayısız meslek arasından kendimize hangisini seçeceğimiz konusu, bu meslekler hakkında bilgi sahibi olmamızı gerektirir. Mesleklere ilgi duymak ve o mesleği severek yapmak için, önceden meslek hakkında bilgi edinilmelidir. Bu doğrultuda öğrencilerimizin çeşitli meslekleri tanımalarını, mesleğin gerektirdiği özellikleri bilmeleri ve kişilik özellikleri ile meslek özelliklerinin eşleştirmelerini istiyoruz. Bunun için öğrencilerimize imkânlarımız dâhilinde farklı mesleklerden kişiler ile buluşturarak onların meslek seçmeleri konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu gün meslek tanıtımı konusunda uzman konuğumuz Zeynel Abidin Kılıç, 'Eczacılık' bölümünü tanıtarak; mesleği ve çalışma alanları ile ilgili 8. sınıf öğrencilerimizi bilgilendirdi kendisine Harmanlı İlkokulu ve Ortaokul ailesi olarak teşekkür ediyoruz.” Dedi.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024